Bottega Veneta suunnittelija käsilaukut ovat tunnustusta laadukkaita työn että menee heille ja heidän erittäin tyylikästä muotoilua. Tämä on mitä tekee niistä joitakin halutuin käsilaukut maailmassa.Tärkein ominaisuus on hienovarainen tapa, jolla ne on suunniteltu. Niitä ei koristavat valtava logot kuten laukkuja useimpien muiden suunnittelijoiden.

bottega-venetaVerrattuna useimpiin heidän kilpailijansa ne eivät ole erityisen vanha yritys. He ovat vain ollut voimassa vuodesta kuusikymmentäluvun mikä muoti liiketoiminta on melko lyhyt aika.Yhtiö avasi niin pieni aika valmistaja nahkatavaroiden Italiassa. Ajan he kehittivät erinomainen maine korkean laadun työnsä. Tämä on todella ollut avain niiden menestykseen. Olet todennäköisesti löytää parempia laatunahkaa työtä kuin Bottega Veneta suunnittelija käsilaukun. Vuosien yhtiö on lisännyt useita erinomaisia suunnittelijoita niin, että sen lisäksi laadukasta työtä heidän laukut ovat myös erittäin tyylikäs.

Vaikka ne ovat pyrkineet tulla maailman johtavia muoti käsilaukut ovat pitkälti säilyttänyt klassiseen tyyliin. He silti käyttää perinteisiä kudottu nahka suunnittelu tehdä laukkunsa. Yhdistä tämä hienoimpia ja pehmeästä nahasta, että aiot löytää mistään ja sinulla on korkea laatu laukku, joka on paljon haetaan jälkeen. He myyvät pussit laadusta pussin ei etiketissä, joka on pussin. Itse he pitävät etiketti hyvin pieni, niin että ei ole selvää, kuka teki pussiin. Tämä eroaa paljon suunnittelijoita, jotka vaativat laittoi jättiläinen tarrat ympäri pussiin.Monet ihmiset löytää tämä on houkutteleva laatu kuin he haluavat laukku erottua sen omista lähtökohdista eikä joka suunnitteli sen.

Yksi asia, että nämä käsilaukut on yhteistä muiden suunnittelijoiden on, että ne ovat erittäin kalliita. Tämä on yksi valitukset tietenkin yksinoikeus että korkea hinta tuo. Pienellä vaivalla voit usein löytää hyvä juttu, mutta olet silti täytyy maksaa melko korkea hinta, jos haluat oman suunnittelija käsilaukun.Yksi asia, että sinun on todella katsella on, että et lopulta ostaa aito. On paljon väärennettyjä käsilaukkuja siellä ja useimmat niistä myydään ihmisille, jotka ajattelevat he saavat todella hyvät kaupat aidolta.Totuus on, että jos löydät laukku erittäin edulliseen hintaan pitäisi luultavasti olettaa, että se on pölliä. Se voi olla hyvin vaikea erottaa todellinen asia väärennöksiä, suurin osa väärennöksiä ovat hyvin tehty.Paras tapa suojautua on varmistaa, että sinulla on vain ostaa hyvämaineinen jälleenmyyjille.

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>